Carolien Bijen

oprichter en eigenaar - &Samhoud Women

Carolien Bijen

Carolien Bijen is oprichter en eigenaar &samhoud women.

Carolien is nuchter, ondernemend en ze houdt van uitdagingen. Ze combineerde haar studie Europese bestuurskunde aan de Universiteit Twente met werk voor het nationaal comité van AIESEC en werk voor de VN in Nairobi. Al tijdens haar studententijd startte ze haar eigen studentenadviesbureau. Na haar studie ging ze aan de slag bij ABN Amro en bij ExxonMobil waar ze veel verschillende functies doorliep, in binnen- en buitenland.

Sinds 2006 werkt Carolien voor &samhoud. Ze begon als projectleider van Visie21, een project waarbij 2500 mensen een visie ontwikkelden voor Nederland in 2021. Deze visie inspireert en verbindt mensen in Nederland met als doel Nederland weer trots te maken en zelfvertrouwen te geven. De visie is in de vorm van een alternatieve troonrede op Prinsjesdag aan de koningin, de ministerraad en de Tweede Kamer aangeboden.

Carolien is opgegroeid op een boerderij en zeer gehecht aan de natuur en aan buiten zijn. Daarom woont ze met veel plezier in een klein dorp in Gelderland, samen met Janne, haar levenslustige dochter van drie en haar man Olaf.

Bron: FIP Network

Carolien spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.