Carolien Handlogten

Programmamanager Beleggingsverzekeringen - Delta Lloyd

Carolien Handlogten

Carolien Handlogten (1985) is in 2010 als management trainee aan de slag gegaan bij Delta Lloyd Groep. Zij heeft nu de rol van Programmamanager Beleggingsverzekeringen. Carolien is in 2014 genomineerd voor de Young Talent Award.

Carolien Handlogten is 28 jaar en sinds 2010 werkzaam bij Delta Lloyd Groep. Na het afronden van haar studie Bedrijfskunde aan de Universiteit van Twente en Groningen is Carolien gestart als management trainee.

Tijdens haar traineeship heeft zij verschillende functies bekleed. Momenteel werkt zij als Programmamanager Beleggingsverzekeringen. Carolien helpt graag haar medemens en zet zich daarom via de Delta Lloyd Foundation in om mensen in Nederland te helpen meer financieel zelfredzaam te worden. Wanneer zij niet werkt gaat zij graag de competitie aan op het volleybalveld.

Wat anderen zeggen over Carolien: “Carolien is een authentieke jonge vrouw die werkt vanuit een positieve grondhouding waarbij zij blijk geef van een ‘open mind’. Op het vlak van leiderschap weet ze met haar eigen stijl anderen aan te spreken, feedback te geven en te motiveren vanuit een gelijkheidspositie, een ieder in zijn waarde latend. Haar stijl typeert zich door mensgerichtheid, toegankelijkheid en een heldere communicatie. Ze stuurt stevig, zonder mensen tegen zich in het harnas te jagen”.

Mede hierdoor is Carolien in 2014 genomineerd voor de Young Talent Award 2014 van Stichting Topvrouw van het Jaar.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.