Charles Kock

vakdirecteur Accountancy - Flynth

Charles Kock

Charles Kock, AA is vakdirecteur Accountancy bij Flynth.

Vanaf oktober 2011 is Charles Kock werkzaam als vakdirecteur Accountancy bij Flynth. Hierbij geeft hij leiding aan de vakgroep Accountancy en is hij vaktechnisch verantwoordelijk voor de norm op het gebied van accountancy in de samenstelpraktijk van Flynth.

T.b.v. de Master of Science opleiding van Nyenrode is hij als free-lance docent Financial Accounting verbonden aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Het betreft de opleiding tot managerial controlling. Tevens begeleidt hij hierbij studenten tijdens het afstuderen o.a. een afstudeer opdracht m.b.t. de impact van de wijziging van IFRS-regelgeving op de verwerkingswijze van lease-overeenkomsten in een specifieke jaarrekening en een afstudeer opdracht m.b.t. de impact van de wijziging van IFRS-regelgeving op het gebied van revenue recognition.

Als toetser voor de Raad van Toezicht Beroepsuitoefening Accountants-Administratieconsulenten bezoekt hij accountants-praktijken door het hele land. Hierbij wordt vastgesteld of wordt voldaan aan de vaktechnische eisen die de accountancy-regelgeving stelt.

Charles Kock maakt onderdeel uit van de sub-commissie Non-Assurance van de NBA. Deze commissie adviseert, via de Adviescommissie Beroepsreglementering, het hoofdbestuur NBA op het gebied van non-assurance en aan assurance-verwante opdrachten.

Bron: www.flynth.nl

Charles spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.