Christien Kuiper

Coach - Motion Consult / GezondeStress

Christien Kuiper

Christien Kuiper is organisatie-, team- en individueel coach bij GezondeStress. Zij is een enthousiaste, gedreven en nuchtere trainer/coach, die een resultaat- en oplossingsgerichte aanpak hanteert. Kwaliteit heeft zij hoog in het vaandel staan.

Door haar cliënten wordt zij getypeerd als iemand die; gedreven, open, enthousiast en positief is, met een goed gevoel voor mensen. Zij is iemand die goed kan luisteren en achterhalen wat mensen echt boeit in het leven en zij weet daarbij de juiste snaar te raken.

Achtergrond

Zij heeft gewerkt in verschillende commerciële functies in de uitzendbranche en als recruiter bij een internationaal bedrijf. Haar praktische ervaring is aangevuld met verschillende vakgerichte opleidingen:

  • Master Organisatie Coach (Haagse Hogeschool)
  • Beroepscoach (Post HBO - Alba academie),
  • Trainer/Teamcoach (Post HBO Haagse Hogeschool)
  • CSR, Chronische stress en Burnout
  • Hartcoherentie training 

Motivatie

Door haar eigen ervaring met een burnout in combinatie met verschillende opleidingen heeft Christien veel affiniteit met stress en burnout. Zij herkent de problematiek, de energie disbalans en de worsteling waar de cliënt mee zit. Zij ondersteunt graag cliënten om uit hun dal van stress te komen. Dit doet zij door inzicht te geven in de stressfysiologie, hartcoherentie en attitude verandering. 

Methodiek

Als trainer:

Werkt Christien met toegesneden modellen en methodieken die inzicht in stressvraagstukken en stressveranderingen in gedrag of stressreductie bewerkstelligen.

Als (team)coach:

Haar aanpak is per klant verschillend, zij levert maatwerk volledig toegespitst op de coach vraag van de klant. De ingezette methodieken en instrumenten komen uit verschillende invalshoeken en zijn allen gevalideerde instrumenten. Het doel is de client inzicht te geven in voelen, denken en doen. Het resultaat: een bewuste keuze voor gedrags- en/of attitude verandering.

Bron: GezondeStress

Christien spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.