Debbie Hallie-Tupang

Eigenaar - B&D design color, contrast & clothing

Debbie Hallie-Tupang

Debbie Hallie Tupang is eigenaar van B&D design color, contrast & clothing.

Toen Debbie Hallie-Tupang stopte met haar studie Spaanse Taal- en Letterkunde besloot zij na verloop van tijd haar hart te volgen: in 1993 startte zij samen met een vriendin een eigen bedrijf: B&D design. Zij deelden een passie voor interieurstyling en met name wat kleurgebruik voor het effect had. Helaas stapte B van B&D design na 3 jaar op door werkzaamheden van haar partner elders in het land.

Debbie’s interesse voor kleur breidde zich alleen maar uit en het bleef niet alleen bij gebruik van kleuren in het interieur tot het maken van muurschilderingen maar ook tot het geven van kleur- en kledingadvies voor haar inwoners.

Onderhand bestaat haar bedrijf bijna 21 jaar en zijn het haar klanten die haar elke keer weer inspireren. Zij blijft gefascineerd door wat kleuren, vormen/patronen, design en contrastgebruik kunnen doen voor een mens en zijn omgeving. Ieder mens is zijn eigen brand en heeft uitstraling!

In haar werk staat jouw unieke persoonlijkheid centraal. Ze analyseert je uiterlijk of het interieur van je huis op kleuren, vormen, stijl en uitstraling. Je imago bepaalt immers wat voor eerste indruk je maakt, net zoals dat je huis een afspiegeling is van jezelf. Debbie geeft advies over hoe je de uitstraling en je innerlijk (beter) in balans kunt brengen met behulp van o.a. kleuren, kleding en accessoires. Ze stimuleert je om je eigen stijl te ontwikkelen op basis van de kennis die je al hebt en de inspirerende adviezen die ze daaraan toevoegt.

Debbie spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.