Erik van Dongen

Eingenaar Go4master - Go4master

Erik van Dongen is eigenaar van Go4master, een organisatie die is opgericht voor studenten met een internationale ambitie.

Het concept van Go4master is ontstaan toen Erik van Dongen de MSc International Business and Enterprice in het Verenigd Koninkrijk volgde. De master heeft zijn carrière een flinke boost gegeven, daarom heeft hij ook als doel alle ambitieuze en internationaal georiënteerde studenten te overtuigen van de voordelen van een Engelse master!

Loopbaan

In 2008 heeft Erik van Dongen zijn BA Commerciële Economie afgerond aan hoge school Windesheim in Zwolle. Na een half jaar gewerkt te hebben realiseerde hij zich dat een Bachelor opleiding een goede basis geeft, maar niet voldoende is om je te onderscheiden en snel door te groeien op de arbeidsmarkt. Dit heeft Erik doen besluiten zijn spullen te pakken en af te reizen naar het Verenigd Koninkrijk om zijn master in International Business te behalen. Met dank aan de master helpt hij nu vele enthousiaste studenten op weg naar het Verenigd Koninkrijk en werkt hij met veel plezier als Internationaal Accountmanager bij de Zwitserse multinational Zehnder Group.  

Erik spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.