Eva Berens

Cultureel antropoloog - Milieudefensie en Jongeren Milieu Actief

Eva Berens zet zich sinds 2014 in verschillende functies in voor Milieudefensie en Jongeren Milieu Actief. Met haar achtergrond in culturele antropologie wil ze het interculturele aspect in de huidige duurzaamheidsbeweging benadrukken.

Eva heeft maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan en biedt daar als cultureel antropoloog een uniek perspectief op. Ze stort zich op elke nieuwe onderneming met een scherpe, analytische blik en een hart vol (com)passie, en is daarbij ook niet bang om tegen de stroom in te zwemmen.  Ze vindt het belangrijk om ervaring te hebben met elk aspect van een project of campagne waar ze aan meewerkt.

In de afgelopen twee jaar heeft ze daarom voor Milieudefensie, Jongeren Milieu Actief en andere groene organisaties gewerkt aan het opzetten en onderhouden van corporate partnerships, fondsenwerving, werving en begeleiding van vrijwilligers en stagiaires, netwerken, het onderhouden van social media, het opstellen en stroomlijnen van werkprocessen, evenementenorganisatie en algemeen community management. In haar vrije tijd zet ze zich in voor jongerencentrum en concertzaal Willemeen te Arnhem.

Eva spreekt tijdens

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.