Fatiha Stitou Laaroussi

Voorlichter Gezondheidszorg - Sigra

Fatiha Stitou Laaroussi

Fatiha Stitou Laaroussi is Voorlichter Gezondheidszorg bij bureau SIGRA Dienstverlening. Ze houdt zich o.a. bezig met beleid en patiëntenlogistiek.

Werkzaamheden

Fatiha Stitou Laaroussi heeft de taak om de zaken zo te regelen dat haar collega’s hun werk goed kunnen doen. Zo is zij bezig met beleid, management, personeelszaken en patiëntenlogistiek.

Achtergrond

Eerst volgde Fatiha Stitou Laaroussi een opleiding tot doktersassistente. Daarna studeerde zij aan de HBO-opleiding voor Verpleegkunde. Na haar studie begon Stitou Laaroussi te werken op de afdeling Maag Darm Lever. Ze volgde ook nog de opleiding Medium Care, een afdeling voor onstabiele patiënten die veel zorg nodig hebben en bewaakt aan de monitor liggen. Na een jaar werd Stitou Laaroussi seniorverpleegkundige management. Vanuit dit seniorschap is zij uiteindelijk hoofdverpleegkundige geworden.

Over Fatiha Stitou Laaroussi

Als Voorlichter Gezondheidszorg geeft Fatiha Stitou Laaroussi voorlichting over het werken in de zorg op open dagen, voor de klas in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of op de beurs. Daarnaast geeft Stitou Laaroussi sollicitatietrainingen op vmbo scholen. Met deze trainingen worden 3e en 4e klas vmbo-leerlingen klaargestoomd op het vinden van een goede stage of (bij)baan. Verder is Stitou Laaroussi ook Vice Voorzitter bij de MCV Vereniging V&VN.

Fatiha spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.