Femke van Logtenstein - van Nieuwehuizen

Corporate Recruiter - Talent&Pro

Femke van Logtenstein (1984) is sinds 2007 werkzaam bij Talent&Pro. Na haar studie Leisure Management aan Hogeschool Inholland begon ze als projectmanager in de evenementenbranche en aansluitend als uitvoerend producent in de mediawereld.

Bij Talent&Pro maakte Femke de overstap naar de functie van recruiter en later People Manager. In deze functie als persoonlijke coach begeleidde zij de medewerkers van Talent&Pro bij hun ontwikkeling. Het is een rol waarin je medewerkers hun talenten en interesses laat ontdekken en aan de hand van een ontwikkelplan hen het beste uit zichzelf te laten halen.

Hoewel Femke groot ambassadeur is van de rol van People Manager, lag er in 2012 weer een mooie uitdaging op haar te wachten bij de afdeling Recruitment. Zij kreeg de kans om het recruitmentproces van Talent&Pro te optimaliseren. Dit gaf haar de gelegenheid om haar interesse in mensen en hun ontwikkelmogelijkheden te combineren met haar commerciële kant. Inmiddels is zij samen met het recruitmentteam verantwoordelijk voor het gehele proces en biedt zij starters en young professionals een vliegende start van hun carrière in het bank- en verzekeringswezen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.