Geertjan Wielenga

Java Programmeur / Product Manager - NetBeans - Oracle

Geertjan Wielenga is een ervaren Java programmeur, trainer, en product manager van NetBeans bij Oracle. Hij is auteur van het boek “Beginning NetBeans IDE For Java Developers" (Apress, Augustus 2015).

Geertjan werkt met gebruikers van Java—studenten op hogescholen en universiteiten, zowel als professionals in startups en vooraanstande bedrijven. Voor uiteenlopende klanten, o.a. Boeing, NATO, en NASA, geeft hij cursussen in de architectuur en systeemeisen van grote Java projecten. Met als doel Java gebruikers het gereedschap te geven om te excelleren. Vaak werkt Geertjan hiermee samen met anderen die ook gedreven zijn om de technieken van Java over te dragen. Hij heeft een holistische benadering en weet het geheel duidelijk en enthousiast over te brengen.

Met zijn nieuwe boek "Beginning NetBeans IDE for Java Developers", heeft Geertjan een gids geschreven voor Java ontwikkelaars die snel en foutloos Java willen schrijven. Het boek laat je alle hoogtepunten van de gratis en open source software pakket NetBeans zien, van hoe je er mee begint tot hoe complexe Java EE applicaties gemaakt kunnen worden, met alle middelen die NetBeans daarvoor beschikbaar stelt, o.a. met een hoofdstuk over de Debugger en de Profiler.

Geertjan spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.