Geraldine Sinnema

Loopbaancoach en trainer - Een wereld van verschil

Geraldine Sinnema

Geraldine Sinnema is Loopbaancoach voor hoger opgeleiden bij Een Wereld van Verschil.

Geraldine Sinnema is het gezicht van een wereld van verschil.

In de loop van de jaren heeft zij zich ontwikkeld tot een positief ingestelde, open vrouw met een luisterend oor, die prikkelende vragen stelt, empatisch is, je een spiegel voorhoudt en je uitdaagt. Een eigenwijze vrouw met een rugzak aan levenservaring.

Haar kracht is dat ze haar mensenkennis kan vertalen naar praktische adviezen die je verder helpen. Ze gebruikt haar helderheid, inlevingsvermogen en creativiteit om werkelijk een verschil te maken. Als iemand in een gesprek of training nieuwe dingen van zichzelf ontdekt, kan ze daar erg van genieten.

Oorspronkelijk opgeleid als Arbeidssocioloog en Voorlichtingskundige, heeft ze haar draai helemaal gevonden in het persoonlijk begeleiden van mensen in loopbaan en werk. Ze beschouwt het als een voorrecht om een stukje mee te mogen lopen op iemands levensweg en één van instrumenten te zijn waarmee iemand in een bepaalde fase geholpen is. Sinds 1992 werkt ze als loopbaanbegeleider, coach en trainer voor hoger opgeleiden. Geraldine is lid van de NOLOC, Vereniging voor Loopbaan Professionals.

Uitgangspunt van haar begeleiding is het (her)ontdekken van je eigen wensen en kracht en het nemen van je eigen verantwoordelijkheid. Als trainer en coach stimuleert ze je om authentiek te zijn en die stappen te zetten waarmee je bereikt wat je echt wil.

Bron: Een wereld van verschil

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.