Günay Yilmaz

Oprichter en Trainer - Twee Verschillende Sokken

Günay Yilmaz

Günay Yilmaz : Oprichter Twee Verschillende Sokken en Trainer

Durf, lach, leer, ontwikkel, ren, vlieg, huil en sta stil om te bezinnen! Groei is niet met één woord te beschrijven, het gaat om bewustwording, proberen, vallen en opstaan. De moed om open te staan voor verandering en de wil om daadwerkelijk te groeien, dat is de kern. En ik? Ik ben het instrument dat door de persoon of groep in kwestie wordt ingezet om tot het te behalen doel of inzicht te komen. Of het nou gaat om creatieve processen, persoonlijke ontwikkeling of organisatieontwikkelingen, ik ben er vol overgave bij.

Wij, Kim en Günay, inspireren mensen! Met passie en aandacht stellen we mensen in staat om de eigen-wijsheid te (her)vinden en vanuit die kern te groeien. Een jurist en politicoloog met een enorme passie voor het trainersvak. We hebben oog voor zowel de ‘harde’doelen van organisaties als het ‘zachte’ aspect van menselijke processen. Dat is wat Twee Verschillende Sokken uniek maakt.

Wij geven trainingen op het gebied van bewustwording en het effectief inzetten/ gebruik maken van je eigen talenten. Verder richten wij ons op het vernieuwend- en creatief denken.
Daarnaast zetten wij met veel plezier onze jarenlange ervaring als OR-lid van de Provincie Noord-Holland in, om Ondernemingsraden een helpende hand te bieden bij complexe transitievraagstukken en teambuilding.

Günay spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.