Homme Idzerda

Partner - Blömer Accountants & Adviseurs

Homme Idzerda

Homme Idzerda is partner bij Blömer Accountants & Adviseurs.

Homme Idzerda (1975) is sinds 2007 werkzaam bij Blömer. Daarvoor heeft hij bijna 8 jaar gewerkt bij KPMG. In 2009 is hij benoemd tot directeur en vanaf januari 2010 is hij partner bij Blömer. Tevens is hij penningmeester bij enkele historische bedrijfsverzamelgebouwen in Utrecht. Homme is werkzaam binnen het team MKB Audit en bedient daar een breed scala aan (inter)nationale klanten binnen het MKB.

Daarnaast is Homme als docent en examinator verbonden aan Business Universiteit Nyenrode en treedt hij namens het Koninklijk NIVRA op als examinator voor praktijkscripties. In het maandblad van het NIVRA geeft hij sinds 2001 zijn visie op ontwikkelingen binnen en naast het accountantsberoep. Als zoon van een ondernemer kent hij de lusten, maar ook de lasten van het ondernemerschap. De gedrevenheid van ondernemers zoekt hij ook in zijn eigen werk waarbij hij continu op zoek is naar het evenwicht tussen wat moet en wat kan. Homme geniet echt van zijn werk op het moment dat het niet meer standaard is. Hoe complexer de problematiek, hoe meer hij bruist van energie. In zijn vrije tijd is hij met zijn zeilboot veel op het IJsselmeer en de open zee te vinden.

Blömer is voor mij ‘Persoonlijk de beste' omdat altijd wordt gezocht naar de beste oplossingen voor alle partijen en niet zonder meer voor de korte termijn winst wordt gegaan.

Bron: www.blomer.com

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.