Imke Soesbeek-Blatter

Freelance Coach - 360Careers / Imke Consult

Imke Blatter

Imke Blatter is expert en freelance coach bij 360careers en coach voor professionals bij Imke Consult.

Imke Blatter startte in 2011 haar eigen coachings- en adviespraktijk voor professionals en professionele dienstverleners. Zij heeft zich als coach geprofessionaliseerd door coachingsleergangen bij De Baak en de meerjarige opleiding tot Master Coach en Master Counselor aan het Europees Instituut voor Coaching en Counseling. Zij is aangesloten bij NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches).

Imke Blatter is gespecialiseerd in coaching en counseling van professionals Imke komt goed tot haar recht in gesprekken met kritische professionals. In de advocatuur deed zij jarenlange ervaring op als advocaat, executive searcher van juridische professionals, loopbaancoach en hoofd recruitment.

Als coach en counselor ondersteunt zij professionals bij ontwikkelvragen en doelen op het gebied van carrière, communicatie en samenwerking, innerlijke groei, loopbaankeuzes, persoonlijke effectiviteit, stress, time-management en vitaliteit.

Echtheid en dicht bij jezelf blijven ziet zij als belangrijke factoren voor plezier en succes in het werk. Imke's aanpak is eclectisch: ze doet wat werkt en maakt gebruik van inzichten en werkvormen uit verschillende psychologische stromingen. Klantgeleidheid staat daarbij voorop.

Bron: 360Careers

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.