Ineke Smits

Trainer-coach - MindingWork

Ineke Smits

Ineke Smits is trainer en coach bij Minding Work en richt zich specifiek op mensen die werkzaam zijn in maatschappelijke dienstverlening, zoals in overheidsfuncties.

Ineke Smits is afgestudeerd cultureel antropoloog. Zij is geinteresseerd geraakt in Skillful Means door jarenlange studie en activiteiten bij Nyingma Centrum Nederland. Daar heeft ze ontdekt dat Skillful Means een goede manier is om allerlei nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en activiteiten te ontplooien waarvan ze geen idee had dat ze bestonden.

Ineke Smits zag tegelijkertijd ook dat heel veel mensen last hebben van stress op het werk. Ze wilde graag een bijdrage leveren aan het breder bekend maken van de mogelijkheden van Skillful means om onontgonnen talenten aan het licht te brengen en om meer plezier te krijgen in werken. Welk soort werk dat dan ook is. En onder welke omstandigheden er ook gewerkt wordt.

Naast haar werk voor MindingWork werkt Ineke Smits als trainer-opleider voor VluchtelingenWerk Nederland. Ook is zij lang als organisatie-adviseur werkzaam geweest. Door het Center for Skillful Means is zij geauthoriseerd om programma's uit te voeren gericht op transformeren van stress.
Ineke Smits is lid van de 'Transforming Stress into Wellbeing' International Partnership Pool die bestaat uit partners in Amsterdam, Keulen, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Buenos Aires, Californie en North Carolina.

Bron: MindingWork

Ineke spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.