Inge Murrer

Junior Business Consultant - APG

Inge Murrer

Inge Murrer is Junior Business Consultant bij APG.

Na het afronden van de opleiding Facility Management heeft Inge Murrer Human Resource Studies aan de Universiteit van Tilburg gestudeerd. In 2010 is zij bij APG begonnen als corporate trainee en sinds 2012 is zij werkzaam als junior business consultant.

Het traineeship bij APG vond Inge Murrer een uitgelezen kans om zich te oriënteren op wat ze echt leuk vind. Dit heeft volledig aan haar verwachtingen voldaan. Het is een mooie manier om de organisatie te leren kennen. Je werkt gedurende 2 jaar op verschillende afdelingen. Daarnaast is er volop aandacht voor persoonlijke groei. Je krijgt de kans om opleidingen te volgen en je wordt uitgedaagd om je in diverse vraagstukken binnen de organisatie te verdiepen, variërend van HR tot ICT. Tevens word je tijdens deze periode begeleid door een mentor.

Hoewel Inge Murrer met de studie Human Resource Studies wat meer de diepte in plaats van de breedte had opgezocht, heeft zij tijdens het traineeship gemerkt dat ze organisatiebrede vraagstukken juist enorm interessant vind. Zodoende is zij na het afronden van het traineeship gestart als junior business consultant.

In deze rol krijgt ze volop de kans om de breedte op te zoeken, aangezien ze op projectmatige basis word ingezet voor organisatievraagstukken. Deze keer voor ICT, de andere keer voor HR of andere business units. Voorbeelden zijn: een onderzoek naar workload, efficiënter organiseren van werkzaamheden, opzetten van Talent Development. Deze baan bevalt haar enorm goed, ook omdat ze volop de ruimte krijg om te leren en zich verder te ontwikkelen.

Bron: APG

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.