Inge van der Weij

Citymarketeer - Gemeente Haarlemmermeer

Inge van der Weij is sinds augustus 2010 citymarketeer bij de gemeente Haarlemmermeer. Zij is verantwoordelijk voor het citymarketing beleid van de gemeente en de vaste adviseur voor het college van B&W op het gebied van citymarketing.

In 2002 rondde Inge van der Weij haar studie Internationale Economie & Economische Geografie aan de Universiteit Utrecht af. Na een jaar reizen en vrijwilligerswerk gedaan te hebben, startte zij in 2003 bij de Provincie Zuid-Holland met een traineeship. Na 2 jaar switchte zij naar de profit sector en werd zij eventmanager bij JS Consultancy. Vervolgens werd zij in 2007 marketing manager bij de Memory Group (organisator van o.a. De Nationale Carrièrebeurs).

Na een periode van 3,5 jaar maakte zij de switch terug naar de overheid en werd zij citymarketeer bij de gemeente Haarlemmermeer. Onder haar verantwoordelijkheid is er een nieuwe visie en strategie vastgesteld en is er een campagne voor Haarlemmermeer ontwikkeld waarin echte Haarlemmermeerders (ambassadeurs) centraal staan (www.haarlemmermeer.nl).

Inge spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.