Ingrid Schipper

Partner - SchaalX

Ingrid Schipper is Partner bij SchaalX, een bemiddelingsbureau in marketing,communicatie en digital professionals. Ze is in 2014 gekozen tot de nummer 2 recruiter van het jaar in de categorie bureaus. 


Ingrid heeft ruim 10 jaar ervaring in diverse leidinggevende functies in marketing communicatie waaronder 5 jaar als Manager Communicatie bij Citroën Nederland.

Bij SchaalX is ze mede verantwoordelijk voor de nieuwe start up SCHAAL+.
SCHAAL+ is een uniek leer-werkprogramma, waarbij net afgestudeerde digitaal savvy academici worden verbonden met organisaties die digitalisering hoog op de agenda hebben staan. Het leren is gericht op inhoudelijke digitale kennis, persoonlijke ontwikkeling en adviesvaardigheden. SCHAAL+ werkt samen met gerenommeerde online bureaus, die zorgdragen voor de meest recente digitale kennis uit de praktijk.

Ingrid is 'what you see is what you get', heeft een duidelijke visie en streeft altijd naar een waardevolle verbinding tussen individuen en organisaties. Talenten komen pas echt goed tot ontwikkeling als mensen zich zelf kunnen zijn in de organisatie waarin zij werken.

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.