Jacqueline Vizée

Freelance Eventmanager - Vogue

Jacqueline Vizée kun je een wel heel bezig bijtje noemen. In 2013 is ze door de Viva400 gekozen tot zakenvrouw van het jaar!

Op haar 12e werkte ze al in de bioscoop, na haar opleiding runde ze een eigen schoonheidssalon om vervolgens, op zoek naar een dynamischer omgeving, over te stappen naar de marketing & communicatie-afdeling bij Super de Boer.

Daar ontdekte ze haar liefde voor reclame, stapte van de klantzijde over naar de bureaukant, presenteerde tussendoor programma's voor Nickelodeon en Endemol en merkte dat produceren haar ook aansprak. Na 3 jaar bij een reclamebureau te hebben gewerkt kwam ze in aanraking met evenementen organiseren wat uiteindelijk resulteerde dat ze CCO en partner van Backbone International is geworden.

Backbone International is een technisch productiebedrijf die werken op internationaal niveau. Na 3 jaar heeft Jacqueline besloten om zich weer te richten op allround produceren en is ze los gegaan van Backbone. 

Bedrijven waarvoor ze werkt zijn onder andere Vogue, ID&T, Heineken,  Red Bull en Hugo Boss.

In 2013 is ze door de Viva400 gekozen tot zakenvrouw van het jaar en de jury omschrijft haar als een “Een entrepreneur met visie die iets verandert in de eventbranche. Ze heeft bakken potentie om het de komende jaren te maken."

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.