Jan Karel

Manager Recruitement - Ziggo

Jan Karel Sindorff

Jan Karel Sindorff is werkzaam als Manager Recruitment bij Ziggo.

Op eigen wijze zet Jan Karel Sindorff mensen op scherp. Deze manager recruitment bij Ziggo en zelfstandig psychodynamisch coach staat graag tussen de mensen en is het tegenovergestelde van het type spreker dat zich laat leiden door een eindeloos aantal sheets.

Het startpunt van zijn loopbaan lag in generieke HRM-rollen en in 2006 koos hij bewust voor recruitment en coaching. Ervaring heeft Jan Karel onder andere opgedaan bij prachtige organisaties zoals Vanderlande Industries, Euretco en Mars. Sinds 2010 versterkt hij Ziggo, de landelijke aanbieder van media- en communicatiediensten, als manager recruitment.

Met een heldere visie op zijn vak bouwt hij aan een winnende afdeling die echte en zichtbare waarde toevoegt. Recruitment is volgens hem een vak van de toekomst en een key-activiteit voor organisaties die blijvend succesvol willen zijn.

Jan Karel zal er als recruitmentprofessional altijd naar toewerken om op een afdeling de (huidige en toekomstige) vraag naar arbeid, ongeacht de vorm en duur van de relatie, met de best mogelijke mensen en tijdig in te vullen.

Als coach en als mens gelooft hij sterk in de kracht van het individu en hij vindt het een cadeau als mensen zich ontwikkelen, loslaten en genieten. In coachingtrajecten gaat het uiteraard om de coachee en is Jan Karel de facilitator die warm, scherp en met humor het proces van de coachee volgt en begeleidt.

Zo kleurrijk als zijn persoonlijkheid is, zo zwart-wit zijn vaak de stellingen waarmee hij levendige discussies en gesprekken uitlokt. Jan Karel spreekt vanuit gut-feeling en met bezieling over zijn passies. ‘Vier het leven’ is zijn filosofie en altijd het uitgangspunt van zijn verhaal.

Zie ook

Mijn account

Je bent niet ingelogd.