Jan Willem Peters

Operationeel Directeur - Continu

Sinds mijn intrede binnen het bedrijfsleven houd ik mij bezig met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van Recruitment, Arbeidsmarkt & Communicatie, Sales, Leiderschap & Management, Loopbaanadvies (microblog LoopbaanRadar) en Techniekpromotie.

Dagelijks ben ik in gesprek met collega's, collega ondernemers, directeuren, lijnmanagers en HR managers over de positie van organisaties op de arbeidsmarkt.

Deze gesprekken handelen vaak over het imago van een organisatie maar ook over de identiteit. Zo goed mogelijk geïnformeerd zijn en gezonde reflectie maakt het voor mij mogelijk om succesvol samen te werken aan de vraagstukken van opdrachtgevers.

Tevens zie ik het belang om te investeren in de toekomst. Dit is dan ook reden dat Continu investeert in contacten met opleidingen, brancheverenigingen en stichtingen die Beta professionals de aandacht schenken die zij verdienen.

Als ALPHA MAN in een BETA WERELD verzorg ik:

- workshops
- gastcolleges
- presentaties
- acquisitietrajecten
- netwerkbijeenkomsten
- loopbaan consultancy

Persoonlijk ben ik zeer geïnteresseerd in generatievraagstukken en in de kracht van (sociale)media en de achterliggende netwerken. Betrokkenheid binnen de triple helix is een basis voorwaarde om te kunnen slagen in de visie: altijd de juiste mensen (www.continu.nl).

Specialties: Netwerken, acquisitie, presenteren, verzorgen workshops, lezingen, colleges, arbeidsmarktcommunicatie (advies), loopbaanadvies, genereren van new business, verbinden van bedrijven, HR advies, ondersteunen opleidingen, personal coaching.

Jan Willem spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.