Janneke van Baalen

Trainer/Coach - Plané Training & Coaching

Janneke van Baalen

Janneke van Baalen is Trainer/Coach bij Plané Training & Coaching. Met haar trainingen en coaching wil zij mensen in plané brengen op het vlak van hun persoonlijke ontwikkeling.

Ik geloof dat er altijd ruimte is voor verbetering in deze wereld en ik ben gepassioneerd om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en faciliteren. Daarom begeleid ik technisch hoogopgeleide medewerkers door middel van training en coaching bij het vinden van hun talenten, zodat zij hun talenten op een professionele wijze versneld kunnen ontwikkelen.

Over Janneke van Baalen

Ik heb werktuigbouwkunde gestudeerd aan de TU in Eindhoven. Daarna heb ik 5 jaar bij TNO gewerkt als consultant en projectleider. Ik ben me in de loop der tijd, naast mijn normale functie, steeds meer bezig gaan houden met zaken zoals recruitment, training, coaching, competentieontwikkeling en teambuilding. Ik heb ontdekt dat mijn passie veel meer bij "de mens" ligt in plaats van bij "de techniek". Daarom heb ik in mei 2012 Plané training en coaching opgericht, zodat ik me fulltime kan bezig houden met waar mijn passie ligt: persoonlijke ontwikkeling van mensen binnen een professionele technische omgeving.

Als persoon sta ik positief in het leven, ik ben ambitieus en resultaat gericht. Ik krijg energie uit het werken met mensen, met ieder hun eigen kracht en talent en ik word geïnspireerd door ontwikkeling. Ik ben een extravert, sociaal en ondernemend wezen. Ik fungeer vaak als een spin in het web en ben een goede organisator en hou ervan een goed resultaat neer te zetten. Ik ben communicatief sterk, zoek het contact met mensen op en probeer het meeste uit de relatie te halen.

Bron: Plané Training & Coaching

Janneke spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.