Jeroen Brak

Audit Partner en Business Coach - BDO

Jeroen Brak

Jeroen Brak is Audit Partner en Business Coach bij BDO Haarlem / Amstelveen.

Jeroen ziet zijn uitdaging in het bijstaan van de ondernemer in de realisatie van zijn ambitie en strategische doelen. Daarom fungeert hij voor onze klanten naast accountant ook nadrukkelijk als businesscoach. Sinds 2005 is Jeroen met veel plezier werkzaam bij BDO, waarbij hij vanaf 2009 werkzaam is op de vestiging Haarlem. Inmiddels heeft hij ruim 13 jaar ervaring in het uitvoeren van controle- en adviesopdrachten in zowel de profit, van MKB- tot beursgenoteerde organisaties, als non-profit sector. Binnen zijn klantenportefeuille bedient Jeroen een groot aantal familiebedrijven die actief zijn in diverse branches en sectoren. Jeroen maakt o.a. deel uit van de BDO Branchegroep Horeca & Recreatie. Daarnaast heeft hij tevens ruime ervaring in het controleren van internationaal opererende ondernemingen.

In 2011 behaalde Jeroen zijn Master of Finance Small and Medium Sized Entities (TiasNimbas Business School / Universiteit van Tilburg). Deze opleiding is specifiek gericht op de advisering aan en begeleiding van middelgrote familiebedrijven. In het kader hiervan heeft hij uitgebreid onderzoek gedaan naar de specifieke eigenschappen van familiebedrijven en de wijze waarop binnen familiebedrijven de balans wordt bewaakt tussen zakelijke en familiare belangen.

Voor klanten organiseert Jeroen met veel plezier de jaarlijkse CFO / Controllerscircle en de BDO Masterclass Ondernemerschap. De CFO/ Controllerscircle bestaat uit vier bijeenkomsten per jaar waarin sprekers ingaan op actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied. In de BDO Masterclass Ondernemerschap gaan Jeroen en zijn team met ondernemers in op alle facetten van succesvol ondernemerschap.

Bron: BDO

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.