Jeroen Holthaus

Eigenaar / oprichter - Holthaus Advies

Jeroen Holthaus

Jeroen Holthaus werkte als fiscalist voor EY op de afdeling MultiNational Corporate Tax. Jeroen adviseerde bij Ernst&Young met name multinational clienten in diverse fiscale kwesties. In 2007 verliet Jeroen Ernst&Young. Kort daarna richtte hij zijn eigen onderneming op: Holthaus Advies.

Kim&Jeroen

Jeroen studeerde Fiscaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam. In 2004 richtte hij, samen met zijn vriendin Kim, een event (entertainment) bedrijf op: Kim&Jeroen (www.kim-jeroen.com). Kim&Jeroen is sindsdien uitgegroeid tot een persoonlijk en professioneel productie bureau, met een track record in binnen- en buitenland. Jeroen is verantwoordelijk voor de financiële, fiscale en juridische zaken bij Kim&Jeroen.

Goal

Jeroen zet zich sinds 2008 als vrijwilliger in voor mentorproject Goal. Het mentorproject Goal is bedoeld voor kwetsbare Amsterdamse jongeren van 12 tot en met 23 jaar, die extra ondersteuning kunnen gebruiken in hun dagelijkse leven, op school of op werk (http://www.radaradvies.nl/goal).

Column Jeroen Holthaus

Verder schrijft Jeroen een tweewekelijkse column met financiële en fiscale tips voor ondernemers in online lifestyle magazine NSBML in de rubriek 'werk en carrière'. Jeroen houdt zich ook bezig met een aantal onroerend goed beleggingen en is in 2012 genomineerd voor 'The Otherbusinessman'.

Jeroen is verloofd met Kim. Samen hebben zij een prachtige dochter: Denver Loïs Merel Holthaus.

Bron: Holthaus Advies

Jeroen spreekt tijdens

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.