Joni Bais

Directeur - Great Communications

Joni is directeur van Great Communicators en sprekerscoach bij TEDx. Verhalenbevrijder: dat is het woord dat Joni het beste past.

Met een achtergrond als filmmaker heeft Joni niet alleen oog voor de perfecte vorm, maar weet ze ook razendsnel tot de kern van een verhaal te komen. Met haar sterke intuïtie en scherpe analyses speurt ze blokkades op en lukt het haar keer op keer een verhaal te bevrijden. 

Na haar Communicatie studie heeft ze gewerkt bij Pepperminds. Toch besloot ze weer de schoolbanken in te gaan en heeft naast haar baan de studie Media en Cultuur opgepakt aan de Universiteit van Amsterdam. Direct daarna kon ze aan de slag bij New Life University, een trainingsinstituut. Binnen dit bedrijf volgde zij diverse trainingen om zich te bekwamen in het trainers en coachvak en zette een subbedrijf op dat zich richtte op het produceren van corporate films. Sinds 2011 heeft Joni deze twee talenten samengevoegd en samen met haar compagnon Bas Janssens Great Communicators opgericht. Met tientallen experts bevrijden zij verhalen voor politiek, bedrijfsleven, de kunst en events als TEDx.

Joni zet alles op alles om in iedereen de beste spreker naar boven te halen en laat de meest ervaren professionals maximaal groeien in hun performance én hun presence. 

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.