Kaan Anit

Partner | Managing Director - Ambitious People Group

Kaan Anit

Kaan Anit is Managing Director bij Ambitious People.

Dromen en ambities zijn voor Kaan Anit een van de belangrijkste drijfveren in het leven. In mei 2006 zijn de bouwstenen gelegd voor wat we vandaag kennen als Ambitious People… Echter, laten we bij het begin beginnen.

Na 7 jaar in verschillende restaurants in Nederland te hebben gewerkt, is hij op zijn 23ste naar het bruisende New York City vertrokken om daar zijn geluk als ondernemer te beproeven. Vol met ideeën en zeeën van ervaring is hij vier jaar later teruggekeerd naar Nederland.

Eerst is Kaan Anit als Recruitment Consultant aan de slag gegaan bij een internationaal Recruitment bureau. Vervolgens is hij gepromoveerd tot teamleider en uiteindelijk tot salesmanager.

In 2006, tijdens zijn huwelijksreis in de Stille Zuidzee -om precies te zijn op het strand van Bora Bora- is onbewust de kiem gelegd voor Ambitious People. Ineens werd hem duidelijk dat hij moet doen waar hij in gelooft: zijn eigen ambities verwezenlijken. Ambitious People was geboren.

Ambitious People is in 2007 opgericht met het doel om ambitieuze, gedreven en energieke mensen bij elkaar te brengen, zowel ambitieuze ondernemers als ambitieuze kandidaten. Harde werkers die hun persoonlijke ambities weten om te zetten in succes, voor zichzelf én voor de organisatie, waarvan ze deel uitmaken, in welke functie of positie dan ook.

Bron: Ambitious People

Kaan spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.