Karin Terpstra

Voorzitter - StudieKeuze Nederland

Karin Terpstra

Karin Terpstra is voorzitter bij StudieKeuze Nederland. Daarnaast is ze oprichter en eigenaar van bite coaching.

Karin Terpstra, oprichter en eigenaar van bite coaching, is een ervaren Human Resource (HR) Manager. In dit vakgebied is zij ruim twaalf jaar actief geweest. Deze ervaring heeft zij gecombineerd met veranderingsmanagement en begeleiding van organisatieprocessen. Zo heeft zij verzelfstandigingsprocessen begeleid bij Philips en KLM.

Daarna heeft zij zich intensief bezig gehouden met het inrichten van zelfsturende teams in het vliegtuigonderhoudsbedrijf van KLM. Vervolgens stond zij aan de basis van een organisatiebrede samenwerking, het Operations Control Center. Tenslotte heeft zij als Business Consultant diverse procesverbeteringen begeleid.

Haar passie is het werken met mensen en organisaties. Wat beweegt mensen om te kiezen voor een specifieke organisatie of vakgebied? Hoe richt een organisatie haar processen in en hoe zoekt zij daar de juiste mensen bij? En vervolgens, wat doet een organisatie om haar mensen te behouden,te ontwikkelen en te laten gaan?

Na jaren van werken in dynamische organisaties, werd het tijd om te reflecteren. Waar draait het nu écht om?

Voor Karin Terpstra draait het om de mens. Wat kan ik? Wat wil ik? Wat vind ik leuk? Als een mens die focus kan ontwikkelen, dan wordt hij een hele goede medewerker en bovenal een heel bewust en autonoom mens.
Om die focusontwikkeling te begeleiden en te stimuleren heeft zij bite coaching opgericht.

Bron: bite coaching

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.