Kim Uittenbosch

Oprichter en Trainer - Twee Verschillende Sokken

Kim Uittenbosch

Kim Uittenbosch: Oprichter Twee Verschillende Sokken en Trainer.

Ik krijg energie van vernieuwing en beweging. Ik zet graag mijn persoonlijke kwaliteiten en kracht in om mensen op een andere manier aan het denken te zetten. Met een andere kijk op zichzelf en hun omgeving, ontstaat er ruimte voor nieuwe ideeën en oplossingen die voorheen niet gezien werden en kunnen mensen groeien vanuit hun eigen wijsheid.

Wij, Günay en Kim, inspireren mensen! Met passie en aandacht stellen we mensen in staat om de eigen-wijsheid te (her)vinden en vanuit die kern te groeien. Een jurist en politicoloog met een enorme passie voor het trainersvak. We hebben oog voor zowel de ‘harde’doelen van organisaties als het ‘zachte’ aspect van menselijke processen. Dat is wat Twee Verschillende Sokken uniek maakt.

Wij geven trainingen op het gebied van bewustwording en het effectief inzetten/ gebruik maken van je eigen talenten. Verder richten wij ons op het vernieuwend- en creatief denken.
Daarnaast zetten wij met veel plezier onze jarenlange ervaring als OR-lid van de Provincie Noord-Holland in, om Ondernemingsraden een helpende hand te bieden bij complexe transitievraagstukken en teambuilding.

Kim spreekt tijdens

Zie ook

Mijn account

Je bent niet ingelogd.