Lenneke van der Sloot

People Manager - Talent&Pro

Lenneke van der Sloot (1985) is sinds juli 2014 werkzaam bij Talent&Pro. Na haar studie Sportpsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam werkte Lenneke vier jaar als prestatiecoach en –trainer bij De Talentenacademie in Den Bosch.

In die rol werkte ze met thema's als persoonlijke ontwikkeling, stress- en leefstijlmanagement en doelstellingsmanagement bij topsportorganisaties, het bedrijfsleven en de entertainmentsector. Door binnen deze sectoren trainingen te geven over het thema ‘Gezond Presteren’, leerde Lenneke om mensen te enthousiasmeren, in beweging te brengen en zelfinzicht en vertrouwen te geven. 

Bij Talent&Pro is Lenneke werkzaam in de functie van People Manager. In deze functie als persoonlijke coach helpt zij medewerkers van Talent&Pro hun talenten en interesses te ontdekken en ontwikkelen. In de rol van People Manager zorgt zij voor aansturing, begeleiding en coaching van zo’n 40 hoogopgeleide medewerkers (hbo/wo) in de financiële dienstverlening. Met als doel dat zij optimaal inzetbaar zijn bij de opdrachtgevers van Talent&Pro, met plezier naar hun werk gaan en zich ontwikkelen tot professionals. Door haar opleiding en brede werkervaring beschikt Lenneke over sterke gesprekstechnieken en communicatieve vaardigheden. De ontwikkeling van mensen motiveert haar en geeft haar energie.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.