Lisette de Vreeze

Senior Adviseur Recruitment - De Brauw Blackstone Westbroek

Lisette de Vreeze is werkzaam als Senior Adviseur Recruitment bij advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek. Eén van de meest gerenommeerde advocatenkantoren van ons land.

Lisette is (eind)verantwoordelijk voor de coördinatie van alle werkzaamheden en projecten binnen het recruitmentteam. Lisette is aanspreekpunt voor studenten en starters en focust zich momenteel op de ontwikkeling van een nieuwe employer branding campagne.

Lisette is begonnen met de studie Rechten en is vervolgens Communicatiewetenschap gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Na afloop van haar studie heeft zij stage gelopen bij Ebbinge (afdeling campus recruitment) en is zij aansluitend gestart bij De Brauw als recruiter.  Sinds enkele maanden is zij senior adviseur van de recruitmentafdeling. De recruitmentafdeling van De Brauw heeft de afgelopen jaren diverse prijzen in de wacht gesleept (o.a. beste recruitmentwebsite, beste Business Course en beste opleidingsprogramma). Lisette is een bekend gezicht onder de (rechten)studenten en zij weet als geen ander welke thema's hoog op de agenda staan voor generatie Y.   

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.