Lisette van der Pijl

Zelfstandige Social business, social media en nieuwe technologiën; advies, inspiratie en workshops - Port-able

Lisette van der Pijl

Lisette van der Pijl geeft strategisch advies en praktische workshops op het gebied van social media en nieuwe technologieën. Zij is gespecialiseerd in maritieme en logistieke bedrijven in en om de Rotterdamse haven.

Van logistiek tot petrochemie, van offshore tot martitiem, social media staat op de agenda van vele bedrijven. Juist nu, met een stijgende tekort aan goed (technisch) personeel en marges die onder druk staan, is het tijd om verder te kijken dan de traditionele oplossingen en gebruik te maken van nieuwe online mogelijkheden.

Port-able

Met haar bedrijf Port-able ondersteunt Lisette van der Pijl bedrijven hierin. Zij vertaalt de strategie naar een online strategie, geeft advies op het gebied van social media en versterkt social media kennis door praktische workshops. Daarnaast ondersteunt Port-able bij het implementeren of monitoren van social media.

Hoewel veel bedrijven de mogelijkheden van online solliciteren al benutten zijn er ook nog vele die hier nog niet aan toe zijn. Wat betekent dit voor jou als sollicitant? Wat zijn de beste tips voor jouw sollicitatie? En hoe werkt personal branding? Dat wordt besproken tijdens de workshop Solliciteren: social media of toch die traditionele sollicitatiebrief?!

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.