Maarten Hagen

LaywerlinQ

Maarten heeft Internationale Bedrijfskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Meteen na zijn afstuderen kwam hij terecht op een werkterrein dat overspoeld werd door bankiers, advocaten en allerhande andere adviseurs – de fusie- en overnamewereld.

Na een korte tussenstop bij een start-up die consumenten koppelt aan winkeliers op basis van hun geo-locatie ging hij aan de slag met LawyerlinQ.

LawyerlinQ stelt advocatenkantoren en grote bedrijven in staat om op een slimme manier om te gaan met de alsmaar schommelende vraag naar resources. Door het gebruiken van een op maat gemaakte community (op een beveiligd platform) kan het kantoor of bedrijf in kwestie supersnel een team met advocaten/juristen op-, maar ook afschalen. De mensen die ‘on demand’ worden bijgeprikt zijn veelal zelfstandige advocaten of juristen (éénpitters dus). Elke klant van LawyerlinQ krijgt een eigen en persoonlijk samengesteld netwerk (community) dat draait op enterprise social software.

Vraag en aanbod vindt elkaar heel snel, doordat de mensen die het werk te vergeven hebben en de mensen die het werk gaan doen al op voorhand bij elkaar zijn gebracht. Door de inzet van techniek haalt LawyerlinQ onnodige schakels uit de keten en brengt ze snelheid in het sourcingstraject. Volgens de geldende regels, super eenvoudig en zonder de hassle die het werken met tig zelfstandigen teweegbrengt.

Maarten spreekt tijdens

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.