Marga Haagmans

Hoofd Beleid en Innovatie - Augeo Foundation

Marga Haagmans

Marga Haagmans is hoofd Beleid en Innovatie bij Augeo Foundation. Marga werkt sinds 2000 als trainer en coach en heeft binnen deze beroepen veel en divers ervaring opgedaan.

Roodz

Roodz is een kleinschalig bureau en is opgericht door Marga Haagmans. Roodz biedt training en coaching op maat. Samen met de klant zoeken wij naar creatieve middelen waarbij ontwikkeling van organisatie en medewerkers centraal staan. We confronteren waar nodig en vinden het belangrijk dat leren en ontwikkelen samen gaan met humor en plezier. Naast aandacht voor het individu zetten wij ons met veel plezier en energie in voor het ontwikkelen van een lerende organisatie. 

Verleden

Eerder was Marga Haagmans respectievelijk Content Expert en Programmamanager bij The Next Page. Bij The Next Page was Marga Haagmans inhoudelijk verantwoordelijk voor de ontwikkeling van e-learning modules voor professionals over het omgaan met vermoedens van kindermishandeling en huiselijk geweld. Zij was betrokken bij scholing op dit thema voor diverse beroepsgroepen, waaronder verpleegkundigen en artsen op Spoedeisende Hulp en kinderafdelingen, huisartsen, triagisten, artsassistenten, pedagogisch medewerkers, gastouders en docenten. Marga Haagmans heeft een achtergrond als wijk- en jeugdverpleegkundige. Sinds 2000 werkte zij als trainer, coach en consultant voor gezondheidszorg- en welzijnsorganisaties.

Marga spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.