Marije Linden

Talent Recruiter/Trainer - ORMIT

Marije Linden

Marije Linden is Talent Recruiter/Trainer bij ORMIT.

Marije Linden is nu werkzaam als Talent Marketing en Recruitment. Ze is verantwoordelijk voor nieuwe manieren van werving, versterking van ons employer brand en geeft ze daarnaast diverse workshops op universiteiten voor potentiële sollicitanten. Het leukste aan haar functie vind ze de diversiteit. Geen één dag is hetzelfde. Van op pad zijn naar een dag enkel op kantoor en alles wat ertussen zit. En daarnaast de vrijheid. De bedrijfscultuur bij ORMIT is open, dynamisch, energiek, hardwerkend, jong, verbinding, hip en ruimte voor plezier.

Wat haar aanspreekt in ORMIT is de energie, ontwikkeling, vooroplopen, persoonlijk en het hecht zijn met je collega’s.

Bij sollicitanten die komen voor een startfunctie let zij op de motivatie voor het traineeship. Waarom zou je bij ORMIT willen werken? Wat is je ambitie voor de komende jaren? Wat kom je brengen en wat kom je halen bij ons? Wij zoeken mensen die WO afgestudeerd zijn, maximaal twee jaar werkervaring, aantal onderscheidende curriculaire activiteiten, maximaal 29 jaar. Gedreven, gemotiveerd, direct willen aanpakken en een visitekaartje zijn voor ORMIT naar de participanten toe waar je je opdracht uitvoert. Je bouwt een gigantisch netwerk op en je leert jezelf daarnaast goed kennen omdat je door middel van coaching, intervisie, learning-on-the-job en je mede-trainees flink een spiegel voorgehouden wordt. Daarnaast ontwikkel je jezelf op het gebied van je management skills door ons gespecificeerde ontwikkelprogramma.

Bij ORMIT moet je niets, je moet het willen. Drive en motivatie vanuit jezelf is de key waar het bij ORMIT om draait. Maar als ze het dan toch moet zeggen….je kiest voor ORMIT als je in jezelf wilt investeren en wilt ontwikkelen en als je houdt van uitdaging en afwisselende werkomgevingen. Dit in combinatie met het opbouwen van je eigen professionele netwerk aan bedrijven en professionele uitstraling naar onze participanten.

Bron: Qompas Carrièrestart

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.