Mariska van Beem

Marketingmanager Pensioen

Mariska van Beem

Mariska van Beem is werkzaam als Marktmanager Pensioen.

Aanvankelijk leek Mariska van Beem voorbestemd voor de topsport. Sinds haar zesde deed ze aan wielrennen en veldrijden en stond ze regelmatig tegenover Marianne Vos. Twee jaar lang stond ze in de top 15 in de Wereldranglijst veldrijden. Haar sportieve carrière stopte na een ernstige val waarbij ze haar schouderbanden volledig afscheurde.

"Dat was mentaal een flinke klap, je hele leven draait om de sport en ineens is het weg." En er waren meer klappen. Een zware hersenschudding kostte haar het examen VWO, ze moest naar het VMBO: "Alleen dat al was een enorme motivatie om te laten zien dat ik het wèl kon."

Dat gevoel was tijdens haar studie in Canada ook bepalend. "Vroeger was ik zwak in Engels. Toen ik mijn eerste A+ haalde gaf dat een enorme boost." Haar Bachelors haalde ze cum laude.

Bij Avéro Achmea laat Mariska haar sterke persoonlijkheid gelden binnen de hoogste regionen van het management. "Mensen reageren verbaasd als ik mijn bouwjaar noem. Het vertrouwen van Avéro Achmea is heel fijn. Ze bieden mij ook de kans om een MBA te behalen."

Dat vertrouwen verdiende ze zelf door onder andere binnen drie maanden een pakket opleidingen te halen voor haar functie in het pensioenwezen. "Ik weet dat ik nog veel meer in mijn mars heb, dat wil ik graag laten zien."

Mijn account

Je bent niet ingelogd.