Marja Pronk

Practitioner Coach & E-coach - In je kracht. Training en Coaching

Marja Pronk

Marja Pronk is zelfstandig Trainer & Coach. Thema’s: Persoonlijke Effectiviteit, Loopbaancoaching, Balans werk-privé.

Ben jij ambitieus en in balans? Of is dat nog niet zo heel gemakkelijk voor je?Weet jij precies waar je over vijf jaar wilt staan in je loopbaan? Of heeft jouw toekomstbeeld en loopbaanontwikkeling meer de vorm van een grote zwarte vlek?

In je Kracht

In 2002 is Marja Pronk haar bedrijf In je kracht. Training en Coaching gestart. Sindsdien heeft zij al veel mensen ‘in de spitsuurfase van hun leven’ mogen helpen. Omdat het soms moeilijk is om alle bordjes in de lucht te houden en zelf overeind te blijven.

Heb jij vragen over hoe je werk en privé kunt combineren, over het stellen van prioriteiten, over wat nou eigenlijk je ambitie is, je kwaliteiten zijn en welke volgende stap in deze fase van je loopbaan dan het beste bij je past? Dan kun je bij Marja Pronk terecht!

Naast de 1-op-1 hulp (coaching) ondersteunt zij organisaties bij het scheppen van een werkklimaat waarin jij als medewerker het beste tot je recht komt. Ze helpt jou, of je organisatie (P&O, management, OR) zodat jij je kwaliteiten beter in kunt zetten (workshops).

Bron: In je kracht

Marja spreekt tijdens

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.