Marloes Pauw

Senior Recruiter/Resource Manager IT - Randstad

Marloes Pouw

Marloes Pauw is werkzaam als Senior Recruiter/Resource Manager IT bij Randstad.

In 2010 is Marloes afgestudeerd aan de opleiding Arbeids- & Organisatie Psychologie. Een belangrijk onderdeel van deze studie is Human Resources. HR is zowel gericht op het individu als op de organisatie, is altijd actueel en in beweging.

Als Resource Manager bij Randstad kan Marloes zich op beide aspecten richten. Het zoeken naar de juiste mensen en deze mensen te helpen in hun ontwikkeling blijft haar boeien. Vanuit haar opleiding en werkervaring heeft Marloes diverse gesprekstechnieken aangeleerd gekregen met als doel mensen te motiveren, enthousiasmeren en te overtuigen.

Het geeft Marloes voldoening als er samen met de kandidaat en opdrachtgever een succesvolle match gerealiseerd wordt. Doordat er vaak intensief met de kandidaat en opdrachtgever samenwerkt wordt ontstaat er een relatie, waarbij Marloes het ook heel belangrijk vind om de kandidaten te blijven volgen en te coachen.

Marloes is altijd bezig met haarzelf te verbeteren en te ontwikkelen. Door deze continue drive is zij gedreven, enthousiast en resultaatgericht. Ze is authentiek, mens en organisatie sensitief en overtuigend. Tevens energiek en het is dan ook belangrijk om in een dynamische omgeving te opereren. Marloes heeft ambities en wilt graag groeien naar een Management positie of een Management Consulting positie binnen het HR vakgebied.

Zie ook

Mijn account

Je bent niet ingelogd.