Masha Trommel

Interim Marketing Manager - WOMEN Inc.

Masha Trommel

Masha Trommel is Interim Marketing Manager bij WOMEN Inc.

Masha Trommel is een praktische wereldverbeteraar en haar passie is maatschappelijke verandering creëren. Al meer dan tien jaar werkt zij in de NGO wereld en voor stichtingen. De laatste jaren vooral op het versterken van de positie van de vrouw wereldwijd en het empoweren van vrouwen zelf in Nederland door coaching en trainingen op het gebied van talentontwikkeling en persoonlijk leiderschap.

WOMEN Inc wil de kansen voor alle vrouwen vergroten en biedt vrouwen het netwerk om zichzelf te versterken en maakt de verbinding tussen de vrouwen. Per issue kijkt WOMEN Inc waar hier beweging moet worden gecreëerd. Moet het bespreekbaar worden gemaakt in de politiek, het bedrijfsleven, bij de vrouwen zelf of moet de beeldvorming veranderd worden. Voor de thema's economische zelfstandigheid, gelijke beloning en gender specifieke gezondheidszorg hebben we afgelopen maanden mooie campagnes ontwikkeld om komend jaar daadwerkelijk beweging te creëren. Ik vind het heel mooi dat ik op deze manier mee kan werken aan de positie van de vrouw en hoop dat we voor onze volgende generatie echt gelijke kansen kunnen creëren.

Waar het hart van Masha Trommel sneller van gaat kloppen is maatschappelijke verandering creëren, netwerken, samen nieuwe kansen creëren, creatieve en effectieve bewustwordingscampagnes ontwikkelen.

Bron: WOMEN Inc.

Masha spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.