Matty van den Berg

Initiatiefnemer Watertalent - Watertalent

Matty van den Berg is één van de initiatiefnemers van www.watertalent.nl, een succesvol arbeidsmarktplatform voor de haven en industrie.

De eerste 6 jaar van haar loopbaan heeft zij gewerkt bij Public Affairs van Shell. Na een aantal jaren werving & selectie bij Randstad lonkte het ondernemerschap. Voor de start van Watertalent heeft zij 10 jaar heeft zij een trainingsbureau gehad met trainingen gericht op de persoonlijke ontwikkeling van professionals. In 2008 is Watertalent gelanceerd waarbij de ambitie is om arbeidsmarkt van de Amsterdamse en de Rotterdamse havenregio’s transparant te maken.

Studenten, starters en professionals verbindt Watertalent aan de groeiende community van ruim 25.000 talenten met interesse voor de haven en industrie.

Via ons carrièreplatform komen mensen direct in contact met de recruiters het bedrijfsleven.

Watertalent ondersteunt het havenbedrijfsleven om een sterk werkgeversmerk creëren en om zich onder de juiste doelgroepen te profileren.

De passie van Matty is om een bijdrage leveren aan het vinden, verbinden en volgen van talenvolle mensen voor de Haven en Industrie.

Met haar strategische netwerk van werkgevers en opleiders volgt zij de arbeidsmarkt op de voet en onderzoekt waar nieuwe mogelijkheden liggen.

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.