Menno Geelen

Head of Commerce - AFC Ajax

Menno Geelen

Menno Geelen is Head of Commerce bij AFC Ajax.

Na het VWO is hij bedrijfskunde gaan studeren in Nijmegen waar hij in 2006 zijn Master Marketing behaalde. Zijn liefde voor voetbal groeide uit tot een grote interesse voor de zakelijke kant van deze wereldwijd beoefende sport. Zijn afstudeerscriptie ging dan ook over marketing in de voetbalwereld.

Daarna, “via toeval”, terecht gekomen bij Talpa en later RTL als redacteur en voetbalverslaggever. Na ruim 2 jaar vragen stellen aan spelers en trainers in de Eredivisie heeft zijn tv carrière ingewisseld voor een baan in de sportmarketing waar verantwoordelijk voor de grote sponsorcontracten tussen de KNVB en NOC*NSF en Unilever.

Ondertussen bouwde hij stevig aan zijn netwerk en na 2,5 jaar als sportmarketeer werd hij gevraagd door Ajax om accountmanager te worden bij Ajax voor het AEGON sponsorcontract, de hoofdsponsor van deze miljoenenclub. Al na 3 maanden bij Ajax maakte hij een promotie en werd hoofd van de hele sponsorafdeling. Amper twee en half jaar later werd hij verantwoordelijk voor de complete commerciële operatie van Ajax. Hij is verantwoordelijk voor het merkbeleid, alle commerciële externe communicatie, sales en sponsoring van alle bedrijven die zich mogen associëren met Ajax.

Menno spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.