Hoe verkoop je jezelf tijdens een sollicitatiegesprek?

Sales Manager - Netflex

Michael is resultaatgericht met een balans tussen aandacht voor de inhoud en mens.

Michael Ligeon is geboren in Rotterdam in 1972, maar bracht zijn jeugd door in Zoetermeer. Momenteel werkt hij als Sales Manager voor Netflex uit Ridderkerk. Anno 2017 is hij vader van zeven kinderen en woont hij samen met zijn vrouw Karin en hun drie zonen in Den Haag.

Tijdens zijn M.E.A.O. –examens werd hij voor het eerst vader. Dit was een kantelpunt in zijn leven. Hij besloot te stoppen met school, vastbesloten om zijn verantwoording te nemen als jonge vader. Zijn vakantiebaan bij Foot Locker werd uiteindelijk dé start van zijn professionele carrière. Na ruim acht jaar te hebben gewerkt voor Foot Locker, waarvan vier jaar in Engeland, keerde Michael terug naar Nederland om de stap te maken richting B2B sales. Hij werkte onder andere voor Nashuatec, Dell en De Persgroep sales is altijd de rode draad in zijn carrière geweest.

In 2006 was hij klaar voor zijn eerste leidinggevende rol binnen de zakelijk dienstverlening. Hij ontdekte vele parallellen tussen het opvoeden van jonge kinderen en het aansturen van teams. Het ontwikkelen van talent, coaching on the job en verschillende leiderschapstechnieken hebben in combinatie met zijn kennis en ervaring zijn succesvolle carrière vormgegeven. Zijn credo is: ‘Hard op de inhoud, zacht voor de mens’ met een heldere focus op het resultaat.

Michael is resultaatgericht met een balans tussen aandacht voor de inhoud en mens. Analytisch met betrekking tot de probleemstelling en pragmatisch met betrekking tot de oplossing. Vanuit een helikopterview is hij in staat om strategisch te handelen met een focus op de corebusiness.

Michael spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.