Michiel Reuvers

Area Sales Manager - British American Tobacco

Michiel Reuvers is Area Sales Manager bij British American Tobacco en geeft leiding aan het Trade Marketing Representative Team Zuid-West Nederland.

Als ervaren Sales Manager zijn passie en ambitie twee van de belangrijkste ankers binnen de werkzaamheden van een verkoper. Daarnaast streeft hij samen met zijn team van Trade Representatives naar het hoogst mogelijke doel. Door elkaar te inspireren en aan te moedigen zijn ze in staat om een efficiente en effective Trade team te ontwikkelen. Door middel van on the job- training, motivatie en oog voor personeelsontwikkeling zijn hij en zijn team de concurcentie voor.

Michiel is begonnen met werken bij BAT in 2011 as Business Analyst. Nadat hij zijn credits had verdiend op dit gebeid, verhuisde hij naar de rol van Account Manager in 2012. Met zijn achtergrond in Trade en Channel & Account nam hij de rol van Vending & Daylife Manager in 2013 aan. Zijn sterke Marketing kennis en zakelijk inzicht maken het mogelijk om de belangrijke punten tussen Field Force en Office te verbinden. Met zijn kennis en potentie is hij momenteel verantwoordelijk in de functie Area Sales Manager. Hier is Michiel verantwoordelijk voor het leiding geven aan 8 Trade Marketing Representatives binnen BAT Benelux.

Michiel spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.