Mimoun Oaïssa

acteur, filmmaker en storyteller

Mimoun Oaissa

Hij helpt bedrijven en individuen bij het vinden, vormgeven en vertellen van hun verhaal.

Hij heeft daartoe een systematiek ontwikkeld waarmee de klant werkt aan dat gebied waar het meeste rendement valt te verwachten. Voor de een zal dit betekenen dat de overtuigingskracht op het vlak van stem en lichaamstaal vergroot wordt, voor de ander ligt de groei meer in het beter structuren van het verhaal. De een heeft baat bij concrete technieken om het unieke aan zijn/haar verhaal te vinden, de ander is meer geholpen bij coaching en advies als het gaat om hoe het verhaal via bijvoorbeeld de media over te brengen.

Door Mimoun’s unieke combinatie van talenten en expertises is hij een ideale trainer, adviseur en sparringpartner. Hij combineert wetenschappelijke inzichten met technieken uit de acteer- en filmwereld. Daarnaast put hij ook uit zijn eigen jarenlange ervaring in het spreken voor grote groepen en zijn vele optredens in de landelijke media.

Mimoun wordt ondersteund door een team met daarin scenarioschrijvers specialisten in toegepaste psychologie en marketeers. Daarnaast werkt hij samen met een netwerk van deskundigen op het gebied van strategie, marketing en framing.

Als acteur en filmmaker is Mimoun onder meer bekend van Overspel, De Marathon en The Devil’s Double. Hij won twee gouden kalveren en vertegenwoordigde Nederland als ‘Shooting Star’ op het Internationaal Filmfestival van Berlijn.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.