Monique Maks

Directeur - Jeugdsportfonds

Monique Mak

Monique Maks is werkzaam als Directeur van het Jeugdsportfonds

Monique heeft na het afronden van haar studies Academie voor Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen diverse functies in de sport bekleed, ze was docente lichamelijke opvoeding, sportconsulente in de gemeente Utrecht, sportjournalist bij de radio en televisie.
Daarna maakte zij de overstap naar NOC*NSF en was zij 2 Olympische perioden programmamanager Topsport. Hierna startte zij als senior consultant bij BMC.

In 2013 werd Monique directeur van het Jeugdsportfonds. Een van de voornaamste Goede Doelen in de sport. Het Jeugdsportfonds zorgt ervoor dat kinderen die opgroeien in armoede (1:9 in Nederland) de kans krijgen om te sporten. Door sport ontwikkelen kinderen zich op sociaal, mentaal en fysiek vlak en hebben hierdoor kans op een betere toekomst. Diverse publiek en private partners maken dit mede mogelijk.

Het Jeugdsportfonds heeft haar landelijke bureau in Amsterdam, heeft in het land meer dan 30 lokale fondsen en werkt samen met bijna 200 gemeenten. De afgelopen 2 jaren is het fonds met 25% gegroeid en dit jaar worden er meer dan 30.000 kinderen ondersteund.

Jeugdsportfonds

Monique spreekt tijdens

Zie ook

Mijn account

Je bent niet ingelogd.