Nick Driessen

Field Sales Manager - Vrumona

Nick werkt als Field Sales Manager voor Vrumona, hiervoor heeft hij in Mexico gewerkt als Brand Manager Heineken en als Commercieel Management Trainee bij Heineken.

Mijn naam is Nick Driessen en ben 26 jaar. Na mijn studie ben ik ruim drie jaar geleden aan de slag gegaan bij Heineken en Vrumona.

In 2013 heb ik mijn master Marketing Management behaald aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens een tussenjaar heb ik buitenland ervaring opgedaan door het opzetten van een dealernetwerk voor DAF Trucks N.V. in China, Taiwan en Hongkong. Daarnaast heb ik mijn eerste stappen in de FMCG branche gezet bij L’Oréal in een rol als trademarketeer.

Na het afronden van mijn master ben ik direct aan de slag gegaan als Commercieel Management Trainee bij Heineken. Hierin heb ik verschillende rollen vervuld waaronder Brand Manager Heineken in Mexico.

Na deze zeer leerzame en waardevolle jaren ben ik op dit moment werkzaam als Field Sales Manager voor Vrumona.

Vrumona geldt als dochteronderneming van Heineken en voert A-merken zoals Pepsi, Sisi, 7Up, Crystal Clear en Sourcy. Binnen deze organisatie ben ik verantwoordelijk voor het Retail team van accountmanagers. In mijn huidige rol zorg ik er dus samen met een groot team voor dat al onze merken beschikbaar én zichtbaar zijn in de Nederlandse supermarkten.

Nick spreekt tijdens

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.