Nicole Witjes

Hoofd Assistent RA - Blömer accountants en adviseurs

Nicole Witjes

Nicole Witjes is Hoofd Assistent RA bij Blömer accountants en adviseurs.

In september 2004 is Nicole Witjes gestart met de voltijd opleiding accountancy aan de Hogeschool Utrecht. Na deze nominaal te hebben doorlopen is zij verder gegaan met de Master of Science in Accountancy en de Post Master RA aan de Nyenrode Business Universiteit welke zij in juni 2013 heeft afgerond. Het volgen van de opleiding op de vrijdag vond zij een prettige afwisseling van de werkweek. Een moment om ervaringen uit te wisselen met medestudenten maar vooral ook van gezelligheid.

Tijdens haar opleiding heeft Nicole zowel bij BDO als bij Blömer accountants en adviseurs gewerkt. Bij de laatste is zij nog steeds werkzaam in de functie van Hoofd Assistent Accountant. Hierbij is zij voornamelijk bezig met de controle van ondernemingen in het MKB-segment. Het leuke van het accountantsberoep vindt zij dat je een kijkje kan nemen in de ‘keuken’ van veel verschillende ondernemingen en de afwisseling in de teamopbouw per klant.

Nicole is 26 jaar oud en woont in Zeist. Haar hobby’s betreffen muziek, sporten en het doorbrengen van tijd met familie en vrienden.

Nicole spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.