Otteline Asselbergs

Loopbaancoach en trainer - Young People Coaching

Otteline Asselbergs

Otteline Asselbergs is loopbaancoach en trainer voor twintigers en dertigers bij Young People Coaching. Otteline is tevens auteur van het boek 'Hoe vind ik een baan die bij mij past?'

Specialisaties

Otteline Asselbergs is gespecialiseerd in Coaching, Training, Young Professionals, copywriting, motiveren, enthousiasmeren en mogelijkheden zien.

Werkzaamheden

Otteline Asselbergs helpt Young Professionals bij het vinden van de baan die echt bij ze past.

Achtergrond

Voordat Otteline Asselbergs in 2007 Young Professionals Coaching oprichtte werkte ze onder andere als Account Executive, Communicatie Professional en Redacteur. In het begin van haar carrière is ze regelmatig van baan veranderd, omdat ze binnen deze functies haar kwaliteiten, interesses en ambitie na verloop van tijd niet meer kwijt kon. Sinds ze loopbaancoach en trainer is, is dat verleden tijd. Met veel plezier en enthousiasme coacht en begeleidt ze Young Professionals in het vinden van een geschikte baan. Juist omdat zij weet hoe het is om te werken in een baan die niet bij je past, kan ze zich goed in een ander verplaatsen.

Over Otteline Asselberg

Otteline Asselbergs is gevoelig, positief, enthousiast en doelgericht. Deze elementen vind je ook terug in haar manier van coachen. Ze investeert continu in bijscholing, intervisie en coaching. In haar werk maakt ze gebruik van de kennis en ervaring die ze heeft opgedaan in haar studies: Personeel & Arbeid, Sociaal Culturele Wetenschappen, Mensgericht Coachen en de recent afgeronde Post-HBO Gedragsbeïnvloeding.

Otteline spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.