Patricia Buis

Partner - WEP

Patricia Buis

Patricia Buis is Partner van WEP. Zij realiseert verandering bij mensen en organisaties en is familiebedrijvenspecialist.

Net als haar zus en zakenpartner Brigitte Buis, is Patricia Buis ook opgegroeid in Monnickendam
en woont zij daar nog steeds, samen met haar echtgenoot. Noord-Holland bevalt hun prima vanwege de ruimte en het groen.

Na de HAVO in Purmerend volgde Patricia Buis naast haar werk de marketingopleidingen NIMA-A, B en C. Tijdens en na haar studie heeft zij diverse marketing functies bekleed, waaronder 12 jaar bij UAP Verzekeringen en ruim 12,5 jaar marketing manager bij KPMG. In deze laatste functie heeft zij zowel voor de nationale als de internationale praktijk gewerkt. Een bijzonder mooie en leerzame tijd!

Na diverse commerciële functies ontstond het gevoel dat er meer moest zijn dan alleen maar meer omzet en winst maken. Ze wilde met mensen werken. Maar hoe ging ze dat veranderen? Het viel haar toen pas op dat ze in haar carrière altijd zelf haar functies heeft vormgegeven, simpelweg omdat de functies nog niet bestonden. Daar ligt dus blijkbaar haar kracht: het vormgeven van haar eigen leven. Dat kon zij nu dus ook.

Patricia Buis begon aan het creëren van haar volgende 'functie'. Na een roerig jaar, waaronder afscheid nemen van haar werkgever, kon zij met recht zeggen dat zij aardig wat ervaring heeft opgedaan in veranderen! Dát was wat zij wilde doen, mensen empoweren zoals zij dat zelf had ervaren. Hoe sterk kan een mens zijn in veranderingsprocessen!

Patricia Buis ontwikkelde haar eigen verandercursus, de WEP-cursus. Zij vond echter dat haar rugzak nog niet voldoende gevuld was. De Avatar-cursussen zorgden ervoor zichzelf nog beter te leren kennen en gaven de benodigde vaardigheden en inzichten die zij miste. Het waren de stukjes in de puzzel die zij zocht om zich volledig toegerust te voelen als cursusleider van de WEP-cursus en begeleider van mensen in veranderingsprocessen. Het geeft haar enorm veel energie om ook anderen hun eigen kracht te laten ervaren. Want dat iedereen die kracht in zich heeft, daarvan is zij overtuigd!

Vanuit WEP geeft Patricia Buis invulling aan een kwalitatief en inspirerend leven. Als zij ziet hoe mensen veranderen als zij hun eigen kracht weer ervaren, zie hoe ze gaan bloeien en hun leven (weer) in de hand nemen, dat geeft haar optimale voldoening.

Studie: Avatar® Master ,Marketing Management NIMA A, B en C

Ervaring: realiseren van verandering bij mensen en organisaties, coachen, strategisch marketing management, marketing, sales & communicatie.

Specialisatie: doelgericht begeleiden van veranderingsprocessen, zowel zakelijk als persoonlijk, organisaties meer marktgericht maken.

Sterke kanten: een doener met visie, kan mensen inspireren en bekrachtigen; mensgericht, resultaatgericht.

Bron: WEP

Patricia spreekt tijdens

Zie ook

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.