Peter J. Bommel

CEO - Deloitte Nederland

Peter Bommel is CEO van Deloitte Nederland en lid van de global Executive Board van Deloitte Touche Tohmatsu sinds 2012.

Van 2002 tot 2007 was Peter binnen Deloitte actief als leider van de Industry Group Energy & Utilities van Deloitte Nederland, als EMEA Power & Utilities leader van 2004 tot 2007 en als Deloitte’s Global Energy & Resources Industry Leader van 2008-2011.

Voordat Peter bij Deloitte in dienst trad, heeft hij eerst 5 jaar bij Deloitte Haskins & Sells gewerkt en vervolgens 8 jaar in (internationale) financiële management functies. Van 1995 – 1999 was hij CFO bij Inter-American Coal Group, een grote leverancier van Zuid-Amerikaanse steenkool voor energiebedrijven in de US.

Peter is afgestudeerd als bedrijfseconoom en registeraccountant aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij is tevens afgestudeerd als US Certified Public Accountant aan de University of Delaware. Hij was vele jaren als docent Auditing aan de Vrije Universiteit in Amsterdam verbonden en is momenteel voorzitter van het Curatorium van de VU.

Peter spreekt tijdens

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.