Pieter Boon

Partner bij Xomnia B.V. en eindverantwoordelijke commerciële en recruitment activiteiten - Xomnia BV

Het ultieme doel van Pieter voor 2017: ‘’onze Xomnia sloep op een zo goedkoop mogelijke manier zelfvarend gaan maken. We gaan dit met een informatica stagiaire doen die sterk is in computer vision’’.

Deel deze pagina

Xomnia ondersteunt bedrijven in Big Data-gerelateerde uitdagingen en mogelijkheden. Ze gebruiken data mining- en machine learning-technieken om data om te zetten in bedrijfswaarde. Pieter is één van de vijf Partners binnen Xomnia en eindverantwoordelijk voor alle commerciële en recruitment activiteiten.

Vorig jaar is het succesvolle data science traineeship gestart, waar nu meer dan 4 klassen van 6 trainees dagelijks in participeren. Ze hebben hiermee het gat weten te dichten tussen high potentials die data scientist willen worden en organisaties die data science intern willen opbouwen. Pieter is dagelijks bezig om hiervoor de meest innovatieve organisaties en grootste talenten bij elkaar te brengen.

Daarnaast heeft Pieter de Xomnia Datathon neergezet, zodat maatschappelijke problemen op innovatieve manier kunnen worden aangevlogen. Tijdens dit event worden meerdere studieverenigingen Ai (Artificial intelligence) uitgedaagd om in toernooivorm een maatschappelijk probleem aan te vliegen. De laatste datathon tussen deze Ai-talenten ging over ‘Sustainable Fishing’. In maart 2017 komt er een volgende Xomnia Datathon.

Pieter spreekt tijdens

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.